Leveringen

Bestel- & leveringsinformatie

 1. Bestel het door jou gewenste product in de juiste afmetingen via onze online winkel.
 2. Tijdens het afronden en bevestigen van de bestelling krijg je de mogelijkheid om jouw ontwerp of foto te uploaden tot een maximale bestandsgrootte van 10Mb.
  Als het bestand dat je wilt versturen groter is dan 10Mb kun je gebruik maken van een dienst als We Transfer.
  Bestanden kleiner dan 10Mb kunnen eventueel naar eigen keuze ook per e-mail gestuurd worden naar: info@yourartendesign.nl.
 3. Na ontvangst wordt je ontwerp of foto door ons gecontroleerd.
  Mocht de kwaliteit onvoldoende zijn of er is een andere reden waarom het bestand niet in orde is dan nemen we contact met je op.
 4. Betaling geschiedt volgens de methode waarvoor je hebt gekozen tijdens het bestellen. Je ontvangt na bestelling per e-mail een order-bevestiging met alle informatie.
 5. Zodra de betaling bij ons is binnen gekomen wordt je bestelling met de grootste zorgvuldigheid in behandeling genomen.

  De levertijd voor maatwerk waarbij jouw eigen ontwerp of foto wordt verwerkt op onze materialen en producten, bedraagt doorgaans 5-7 werkdagen.
  Alleen voor Liquid Gloss dibond en Liquid Gloss aluminium, vragen we je rekening te houden met een langere levertijd van 9 tot 15 werkdagen vanwege de extra bewerkingen.
  Levertijd voor voorraadproducten zoals de fotolijsten, bedraagt ongeveer 5 werkdagen.
  De levertijd van de exclusieve Living producten zal in overleg met de klant zijn.
   

Mocht ondanks onze goede zorgen de levering niet correct blijken te zijn, dan kun je via deze website een retouraanvraag indienen.

Neem gerust contact met ons op ingeval van verdere vragen!

 

Your art&design
www.yourartendesign.nl
info@yourartendesign.nl
+31(0)6-5024 56 15